Trænger din stald til en renovering?

31 oktober 2019
admin

Det er ikke nogen hemmelighed, at man som landmand altid har meget om ørerne. Der er konstant arbejdsopgaver, som man skal tage sig af, og når man endelig er begyndt at kunne se en ende på det, hober der sig blot noget nyt om, som man er nødt til at tage hånd om. Er det noget, som du kender til? Så kan det være, at du for tiden er begyndt at skule mod din stald, som efterhånden er ved at begynde at se lidt forsømt ud – især når det kommer til taget, som der ikke har set en kærlig hånd i efterhånden mange år.

 

Et slidt tag kan have fatale konsekvenser

Hvis det er tilfældet, så kan det være, at det er ved at være tid til en lidt større renovering af din stald, således den igen kommer til at se velholdt ud, men også fungerer, som den skal. Er taget i uorden, kan det nemlig have nogle fatale konsekvenser. Der kan trænge fugt ned i murværket, hvis det er utæt, der kan blive for koldt inden for, hvorfor dyrenes helbred udsættes for en høj risiko, hvis det er ødelagt, og det kan i det hele taget skabe et forkert et indtryk af dit arbejde, hvis bare det generelt ser slidt, trist og kedeligt ud. Og netop derfor bør du tage et kig inden for hos Baagø Knudsen.

 

Stor erfaring med landbrugtag

Her finder du nemlig eksperter inden for landbrugtag. Og det betyder, at det du møder stor ekspertise og erfaring inden for tagarbejde til landbruget i hele Danmark. Baagø Knudsen er specialiseret inden for tagarbejde og tagrenovering til landbruget, og derfor er der gennem årene blevet skiftet helt op til 250.000 tagplader hos landmænd fordelt over hele landet – og altid er det blevet gjort med et stort smil, en høj grad af service og et stort fokus på kvalitet.

Flere Nyheder