Strømpeforing gør man også i skakter og skorstene

23 september 2021
Anders Lundtang Hansen

Du ved jo sådan set godt, hvad det vil sige, når man forer strømper, så hvorfor begynder man nu at tale om at benytte den teknik i skorstene, skakter og andre steder?

Det er fordi, det faktisk også er et ældre udtryk for noget, som man kalder coating eller relining, og det kan du læse om her: https://www.safe-coating.dk/strompeforing

Derfor er det ikke den traditionelle måde at fore på, som du måske kender det, for det er bare et andet udtryk for at gøre noget, hvoraf teknikken godt kan minde om, når man laver strømpeforing.

Hvis du har besøgt hjemmesiden, vil du se, at det er noget, som der kan være med til at forlænge levetiden på luftskakter, skorstene, ventilationsskakter og meget andet, hvis man har de rette folk til at gøre det.

Strømpeforing gjort på en moderne måde

Hvis man skal forsøge at forklare lidt af teknikken bag, hvordan man indsætter denne coating, så gør man det første ved, at man ser på, hvor omfangsrig reparationen skal være, hvis man er sikker på, at man kan reparere denne skakt, og at man ikke er nødt til at udskifte den.

Når man så er sikker på, at man kan gøre noget ved den med denne metode, så dokumenterer man omfanget med video eller billeder.

Dernæst renser man skakten, og så begynder man at sætte den coating på på de områder, hvor det er, at man skal reparere og sørge for, at der er tæthed og således funktionalitet i skakten.

Det kan tage alt fra en rum tid til længere tid alt efter, hvor omfangsrig skaden er, eller hvor meget man føler, man er nødt til at ordne, så man er sikker på, at der ikke opstår større skader kort tid efter, at man har gjort sit for at mindste problemet med strømpeforing.

Flere Nyheder