Slid ikke for meget på PTFE tape

14 april 2020
Anders Lundtang Hansen
image

Sådan noget PTFE tape er jo selvfølgelig skabt til at blive brugt, så det er klart, at det kan holde til en hel del.

Men faktisk kan man risikere, at ens lyst til at gøre det hele helt perfekt kan ende med at bide en bagi, selvom man havde de bedste intentioner.

Nu bruger man ofte den slags tape i arbejdssammenhænge, hvor man ender med ikke at kunne se det til slut, når arbejdet er færdigt, man tager det af igen, eller det udelukkende bliver benyttet kortvarigt alligevel.

Men man ønsker jo også de bedste arbejdsbetingelser, så må forsøger man at sætte det her PTFE tape helt perfekt ned til millimeters præcision, fordi det skal side nøjagtigt i ens optik, selvom de andre arbejdere efterhånden synes, at det sidder perfekt, mens man bliver ved med at rette det til.

Det er unødigt arbejde, og man ender med at stirre sig blind på den lille opgave, og det kan være slemt nok i sig selv, men man ender også med at spilde tiden på unødvendige ting, hvor man kunne have brugt tiden mere effektivt.

Og så er der også det element med, at man ender med at slide for meget på tapen.

Du kender det måske fra et plaster, hvor du sætter det på din finger eller et andet sted, hvor du har skåret dig.
Men så synes du ikke, det sidder korrekt, så du tager det af igen, retter det til, tager det af igen, igen og retter det til.

Langsomt begynder klistret ikke at fungere længere, og dette upåagtet af, at man også bevæger sig rundt med plaster på og får skidt på fingrene.

Det samme kan ske med PTFE tape, hvis man ændrer det for meget: det holder op med at fungere.

Men når du alligevel skal købe det bedste PTFE tape på markedet, så skal det altid gøres hos borkelectronic.dk.

Flere Nyheder