Skalér din virksomhed med tidsregistrering

26 februar 2020
silje_hansen

Er du en virksomhed der er i gang med at optimere jeres processer? Arbejder i med projekter der er allokeret et bestemt antal timer til eller er du en virksomhed, der fakturer dine kunder efter din tid? Så kan du med fordel læse med her. Tidsregistrering er noget vi har benyttet os af igennem mange år. Det er særligt anvendt indenfor revision, advokathuse, konsulentvirksomheder og ingeniørvirksomheder. Her er det tiden der bliver anvendt på arbejdspladsen, der er det vigtigste. Det kan være svært at overskue om virksomheden tjener penge eller bruger den optimale tid på de opgaver I får en, hvis ikke der bliver målt og noteret den tid der bliver anvendt. 

Fremtidssikret tidsregistrering sparer administrativt arbejde

Hvis du derfor er på jagt efter en fremtidssikret og skalerbar løsning for din virksomhed i forhold til tidsregistrering, kan du overveje Anca. Anca har udviklet et smart og innovativt produkt, der både kan anvendes i den mindre virksomhed til den store organisation. Der går typisk meget tid med det adminstrative i forbindelse med tidsregistrering. Der bliver derfor typisk afsat en hel eller halv arbejdsdag, for at skrive alle tidsregisteringer ind for måneden. Med Anca’s nye løsning, kan du spare mange timer og istedet bruge tiden på opgaver der generer penge til virksomhed. 

Vi har undersøgt markedet for de løsninger der findes for tidsregistrering. Har kan vi konkludere at Anca er blandt kundernes favoritløsning, da den både kan bruges til mindre og større virksomheder. Derudover kan du registrere tid og person bare med en enkelt tip, som er kodet til den enkelte medarbejder. Det kan dermed også være aktuelt for dig som driver en virksomhed, hvor dine medarbejdere er timelønnet. Her kan de tjekke ind og ud med chippen, som automatisk registrer tiden. Du kan løse meget mere om de fordele og tekniske egenskaber deres produkt og løsning kan bidrage med til din virksomhed på deres egen hjemmeside. 

Flere Nyheder