Skær ned på varmeregningen med en varmepumpe

20 november 2021
astrid_pedersen

editorial

Vil du gerne spare penge på varme? Så læs med her.

Hvordan får jeg en mindre varmeregning uden at skrue ned for forbruget?

Hvis du og din familie ikke ønsker at gå rundt og fryse til vinter, og samtidig ikke har lyst til at betale det hvide ud af øjnene for at varme boligen op, handler det om at optimere forbruget.

Du kan for eksempel med stor fordel tage et kig på spild i forbindelse med opvarmning af huset. Hvis du vælger at lade ydermurene og husets tag efterisolere, og udskifter ruderne i vinduerne med mere isolerende typer, kan du komme rigtig langt. Men der hvor det for alvor rykker er varmekilden.

image

Et slidt fyr kan faktisk koste dig ret så meget fordi det er ineffektivt og dermed repræsenterer et stort spild. Du kan således vinde en del ved at skifte fyret ud. Og vil du virkelig sætte trumf på besparelsen vælger du en luft til vand varmepumpe i stedet for et nyt olie, pille eller gas fyr.

Hvad kan jeg opnå ved at skifte til en varmepumpe?

Når du lader brugsvand og cirkulationsvand opvarme ved hjælp af en varmepumpe kan du spare op imod halvtreds procent, og i mange tilfælde mere, på din varmeregning. En varmepumpe ed den rette kapacitet og yde evne kan sagtens levere varmt vand i de samme mængder som dit gamle fyr – og det blot ved en brøkdel af dettes forbrug.

Den høje energi effektivitet betyder desuden ikke kun en økonomisk besparelse, men også et vigtigt bidrag til den grønne omstilling idet en luft til vand varmepumpe anno 2021 er det mest miljø og klima venlige alternativ til fyret når det handler om opvarmning af private boliger.

Du har således alt at vinde ved at skifte til en varmepumpe. Og hos Amalo kan du få hjælp til at vælge den rette varmepumpe – læs mere på https://www.amalo.dk/.

Flere Nyheder