Således her kan du udnytte kabelbakker bedst muligt

04 december 2019
admin

Kabelbakker er jo essentielt det, som ordet beskriver, men det kræver nok lige en mere udfyldende forklaring og nærmere definition af, hvad vi har med at gøre her, så du kan se for dig, hvad der er tale om – for der er nemlig en del mere at se for sig, end man måske lige tror.

Det er jo ikke ligesom en serveringsbakke, hvor man lægger nogle kabler på. Det ville ikke hjælpe særligt meget, medmindre du vitterligt er ude i at skulle præsentere nogle nye kabler i forbindelse med en præsentation.

Pointen med en kabelbakke er, at det er en lukket enhed, som samler ens kabler sammen, og det yder forskellige formål.

For det første samler man kabler sammen, så de er lettere at holde styr på.
Det andet er, at man undgå, at de filtrer sig sammen, og hvem ønsker ikke det?
En tredje ting er, at man ved nogle kabelbakker kan træde på dem og køre over dem uden problemer.

Derfor findes der forskellige typer af kabelbakker, hvilket både handler om, om man har med mange eller få kabler at gøre, men som regel bliver den slags mest brugt i kontorfirmaer, hvor man ikke kan benytte en trådløs løsning – desuden skaber kabler ofte stadig den bedste forbindelse i nogle punkter.

Disse bakker kan man skrue op i loftet, mellem arbejdsstationer. Men de bakker kan også findes i nogle mere bøjelige anordninger, der gør det nemmere at komme omkring hjørner med, og så er de lettere at flytte, hvis man ikke skal bruge dem som en permanent løsning.

Desuden kan man også få dem, som man kan gemme under en overflade, så man kan køre over dem.

Dette kan for eksempel være ved en lydpult, hvor man trækker kabler op til en scene over gulvet, hvor der er mange publikummer, der træder frem og tilbage og måske spilder ting på.

Her er man ret så sikret mod uheld og skader på kablerne.

Flere Nyheder