Sådan gør du indeklimaet på dit arbejde bedre

07 juni 2022
Steffen Petersen

editorial

Der er en række måder, hvorpå du kan forbedre indeklimaet på arbejdspladsen. Det er med til at fremme produktivitet for dig og dine medarbejdere, samt det vil gøre rummet langt mere behagelig at opholde sig i.

Det har vigtige forudsætninger for dine medarbejderes ve og vel, hvorfor det er vigtigt, du gør noget aktivt for at gøre indeklimaet bedre. Læs med i dette indlæg om, hvordan du gør indeklimaet på dit arbejde bedre.

 

erhvervsrengøring

 

Ventilation

En måde er at sørge for, at dit kontor er godt ventileret. Du bør også justere temperaturen, så den er behagelig for dig. Hvis det er muligt, så prøv at få et skrivebord i nærheden af et vindue, så du kan få noget naturligt lys. Endelig skal du sørge for at fugtighedsniveauet holdes lavt. Sørg for at lufte ud i løbet af dagen, så rummene ikke bliver klistret at sidde indeni.

 

Filtre og luftkvalitet

En anden måde at forbedre indeklimaet på er ved at fokusere på luftkvaliteten. Det betyder, at du skal bruge filtre på dit kontor og sørge for, at der ikke er skimmelsvamp eller mug. Du kan også bruge luftrensere til at hjælpe med dette. Sørg for at skifte filtrene ud, så du får en bedre luftkvalitet.

 

Møbler og indretning

Den måde, som dit kontor er indrettet på, kan også påvirke indeklimaet. Hvis det er muligt, skal du forsøge at skabe et mere åbent layout. På den måde kan luften cirkulere bedre, og rummet føles mindre rodet. Du bør også undgå at bruge materialer, der fanger støv og pollen, som f.eks. tæpper.

 

Ansæt rengøringshjælp

En af de bedste måder at forbedre den indendørs luftkvalitet på er at hyre en professionel rengøringsperson. De vil være i stand til at rengøre alle de kroge og hjørner, som du måske ikke kan nå. Dette vil hjælpe med at fjerne enhver ophobning af støv eller snavs, som kan føre til dårlig luftkvalitet. Læs om dine muligheder med erhvervsrengøring her: https://www.ejendomsdriften.dk/.

Flere Nyheder