Nogle håndgribelige råd til at investere dine penge fornuftigt

04 september 2019
Anders Lundtang Hansen
Nogle håndgribelige råd til at investere dine penge fornuftigt

Det er noget af et virvar at finde rundt i, når man skal tage en beslutning om, hvad man skal investere sine penge i. Vi kommer med nogle konkrete råd her.

Man kan lidt groft sammenligne det med at sætte alle ens penge på rød på rouletten: er man heldig, får man pengene igen, og hvis man kender lidt til roulette, så er der 50 procent chance for at få pengene dobbelt igen her.

Eller du kan sætte en god sjat penge på en bestemt kombination af farve og tal så i en grad af specifikation, at skulle du være heldig, hvor oddsene er små, så får du virkelig mange penge igen, men chancen er stor for at tabe, men så taber du heller ikke så meget.

Sådan kan man også lidt se på det, når man skal vælge at investere ens penge i noget, som man gerne vil se vækste.

Helt konkret kan man sige, at hvis man er en privat person, der er lidt ved muffen, så kan man investere i aktier eller valuta, og hvis man bare læser en smule finansnyheder, så burde det ikke være svært at regne ud, hvor man skal lægge pengene.

Problemet er blot, at disse nyheder ofte er kortrækkende; man skal gerne vide, hvor næste generation af vækst er henne.

Derfor foreslår vi dig, at du allierer dig med en investeringsekspert, der kan rådgive dig i, hvor pengene skal placeres.

Vedkommende har fingeren på pulsen ikke bare med, hvor væksten foregår nu, men også hvor morgendagens finder sted.

Er du en virksomhed, der gerne vil vækste stort for at ramme jeres næste mål hurtigere, end hvad omsætningens nuværende prognoser peger i retning af, så kan det være smart at se på muligheden i asset management.

Det er lidt det samme som en investeringsekspert, men det er mest i denne boldgade en eller flere, som rådgiver firmaer i at lægge deres værdier, hvor de kan vokse stort, så man kan nå langt med ens virksomhed.

Flere Nyheder