Kursuslokaler og konferencecenter med historisk atmosfære

10 november 2020
astrid_pedersen
Kursuslokaler og konferencecenter med historisk atmosfære

Står du for at skulle afholde et kursus eller et seminar – og har du i den forbindelse brug for velegnede lokaler? Så skal du i gang med at lede efter det rette konferencecenter.

Hvor kan jeg finde det bedste konferencecenter Sønderborg?

Hvis du ønsker at placere dit kursus, din konference eller dit flerdages seminar centralt i Danmark kan du med fordel vælge det smukke og velrenommerede kursus og konference center Sandbjerg Gods. Sandbjerg Gods er med sin naturskønne beliggenhed og sine historiske lokaler et af de mest eftertragtede kursus og konference centre i landet.

Når du booker kursus eller mødelokaler hos Sandbjerg Gods får du ikke blot lokaler med en flot beliggenhed og lækkert state of the art AV udstyr. Du får også en historisk oplevelse, da samtlige kursuslokaler på Sandbjerg Gods er indrettet i fredede bygninger som tilhører det gamle gods.

Historien om Sandbjerg Gods

Sandbjerg Gods har rødder helt tilbage til det 16 århundrede hvor af Kong Frederik II sammen med en tredjedel af den kongelige del af hertugdømmerne blev overdraget til Hertug Hans den Yngre. Her efter var Sandbjerg Gods i en årrække på hertugens efterkommeres hænder indtil det overgik til kronen og siden hen blev solgt til den navnkundige Conrad Reventlow.

Reventlow slægten ejede Sandbjerg Gods helt frem til 1930 hvor godset blev solgt til den københavnske overretssagfører Knud Dahl og hans hustru, Ellen Dahl – søster til Karen Blixen. Ellen Dahl skænkede i 1954 Sandbjerg Gods til Aarhus Universitet, som senere har valg at åbne godset for kursus virksomhed i andet en universitets regi. Og den dag i dag er Sandbjerg Gods et moderne kursus og konference center i smukke rammer – en sand oplevelse for dig og for dine kursus deltagere.

Du kan læse mere, og booke lokaler på Sandbjerg Gods, via hjemmesiden sandbjerg.dk/da

Flere Nyheder