Kursuslokaler og konferencecenter i de smukkeste omgivelser

26 oktober 2019
astrid_pedersen
Kursuslokaler og konferencecenter i de smukkeste omgivelser

Står du for at skulle afholde et kursus, en konference, eller måske et kortere uddannelses forløb? Uanset om du repræsenterer en privat virksomhed eller en offentlig eller selvejende institution, har du nu chancen for at afvikle denne aktivitet i de smukkeste og mest naturskønne rammer – oven i købet med et unikt historisk tilsnit. Du har nemlig mulighed for at leje dig ind i en af Danmarks kulturhistoriske skatte, nemlig Sandbjerg Gods, som byder på nogle af de bedste kursuslokaler i Sønderjylland.

Hvor ligger Sandbjerg Gods?

Sandbjerg Gods er en af de ældste og bedst bevarede herregårde i Danmark. De utroligt smukke bygninger daterer sig tilbage til 1700 tallet, hvor Conrad Georg Reventlow lod et palæ opføre på pynten ud til Alssund med assistance fra Bygmester Christian August Bohlsmann fra Sønderborg. Palæet er siden blevet suppleret med en avlsgård og en forpagter bolig – men palæet er stadig flagskibet på Sandbjerg Gods.

Med sin utroligt naturskønne beliggenhed i det sønderjyske – nærmere betegnet sønderborg i det syd østlige Jylland – er Sandbjerg Gods særdeles velegnet til en kursus eller konference oplevelse lidt ud over det sædvanlige Sandbjerg Gods er ejet af Århus Universitet, som modtag slotte ved en donation fra dettes forrige ejer, Ellen Dahl, i 1954. Siden har bygningerne løbende undergået restaurering og modernisering, med stor og dyb respekt for de bevarings værdige og historiske detaljer.

Med et kursus eller konference ophold på Sandbjerg Gods får du og dine deltagere således en oplevelse, som kombinerer historisk arkitektur med de nyeste og mest moderne faciliteter så som top of the line AV udstyr og lynhurtigt trådløst wifi i samtlige møde og konference lokaler.

Få de bedste kursus oplevelser på Sandbjerg Gods

Strækker dit kursus sig over flere dage, kan der tilmed arrangeres overnatning i et af Sandbjerg Gods’ 74 værelser. Du kan få mere information, og kontakte Sandbjerg Gods, på sandbjerg.dk

Flere Nyheder