Køb billige boblekuverter online

26 oktober 2020
Maria Laugesen

Når du skal sende dine varer ud til kunder eller samarbejdspartnere, så er det vigtigt, at emballagen er i orden. Det er nemlig vigtigt at finde en passende emballage, så du ikke betaler for meget i fragtomkostninger, og så produktet er godt beskyttet under forsendelsen. Har du relativt små varer, der skal sendes, og ønsker du fx at sende som brev i stedet for pakke, så kan en boblekuvert være en oplagt løsning.

Stort udvalg af billige boblekuverter

Boblekuverter er kuverter, der er foret med bobleplast. Det giver en god beskyttelse af indholdet, men sikrer samtidig, at vægten holdes nede. Derfor egner de sig eksempelvis særligt godt til dig, der vil sende som maxibrev med PostNord. Her kan du holde prisen nede uden at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

Hos Billigemballage.dk kan du få boblekuverter i højeste kvalitet. De har en høj brudstyrke og foret med 10 mm. bobler, som giver en virkelig god beskyttelse. De er oplagte til at sende smykker eller mindre brugsgenstande, DVD’er og CD’er, elektronik eller lignende. Du kan selv vælge, om du vil gå efter den absolut billigste løsning, hvor kvaliteten stadig er i top, eller om du vil betale lidt ekstra for et mere eksklusivt look.

Du har også mulighed for at gå efter miljøvenlige kuverter, hvis dette er vigtigt for jeres brand.

Også boblekuverter til private

Men det er ikke kun virksomheder og foreninger, der kan have glæde af boblekuverter. Også private kan bruge kuverterne, når de skal sende gaver eller måske ting, de har solgt på nettet. Det er en nem, sikker og billig måde at sende på, og de mange forskellige mål og størrelser gør, at du kan sende et stort udvalg af forskellige ting med dem. 

Klik ind på siden og find de helt rette boblekuverter for dine behov i dag.

Flere Nyheder