Kan du selv ordne dine sikkerhedstræsko?

23 november 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Man skal huske lidt at skelne mellem sikkerhedstræsko og almindelige træsko, for her er der også forskel på dem, som der er ved almindelige sko og sikkerhedssko.

Der er en grund til, at man skal skifte til sikkerhedsskoene, når man træder ind på en byggeplads for eksempel, da man så har det reglementerede sikkerhedsudstyr på, som det sikkert er et krav mange steder, at man har på.

Disse sko beskytter en bedre, end hvad almindelige sko kan gøre det, og det er derfor, at man skal have disse sko på, når der er påbud om det.

Så selvom sikkerhedstræsko måske ikke virker så alvorlige som almindelige sko, når de ikke ser ud af meget, eller det ikke er så mange mennesker, der bruger dem – og man forbinder dem lidt med bøhlandet – så skal de skal tages seriøst.

image

Køb nye sikkerhedssko frem for at forsøge at fikse dem

Derfor kan man sagtens finde en person, som der måske både har almindelige træsko, til når man skal i haven, ned at købe ind, besøge naboen eller noget tilsvarende.

Her kan de måske blive slidt slidte, gå lidt op i sømmene eller lignende, som man lige forsøger at lappe til eller rette foruden, at man huske at holde dem rene og generelt passe på dem.

Men det kan man også tillade sig, fordi de sko ikke skal passe mere på ens fødder, end at de ikke bliver våde i regnvejr, og at man ikke træder direkte på jorden.

Sikkerhedstræsko skal trods alt beskytte ens fødder, så hvis disse begynder at gå i stykker, så skal man ikke prøve på at se, om man kan rekonstruere dem, for selvom det ser ud til, at de er klar igen, så er det ikke sikkert, at landet ligger sådan.

I den forbindelse er det bedre at købe nye sikkerhedstræsko.

Flere Nyheder