Hvor omfangsrig skal din videoovervågning være?

23 april 2019
Anders Lundtang Hansen
Hvor omfangsrig skal din videoovervågning være?

Nogle personer mener, at man er for paranoid, hvis man sætter videokameraer op eller på anden måde har overvågningsenheder installeret.

I så fald skal man argumentere for, at man har noget dyrt inventar eller andet, som man vil have overvågning med, så man har bedre bedyrelse for forsikringsselskabet, at man udover at afsikre området – butik, lager som hjem – også havde videoovervågning tilsluttet.

Det gør det også nemmere for politiet, hvis man er ude i, at der skal opklares en forbrydelse med, hvem der brød ind hos en og stjal ens værdifulde gods.

Man ser jo næppe en guldsmed, der ikke har både nedrullede vinduer og beskyttelsesgitter uden for lukketid, men som også har overvågning. Det skal gerne være med til at afskrække tyveknægte, da de ved, at der er overvågning derinde.

Men det er samtidig en svær balancegang med, hvornår man skal sætte overvågning op, så derfor kan det specielt betalt sig at konsultere dkkamera.dk, når du skal finde frem til, hvilket og hvor meget videoovervågning, der skal sættes op.

De har erfaring med at rådgive, hjælpe og vejlede både private og virksomheder, når der er tale om specielt videoovervågning.

For videoovervågning kan nemlig både have en præventiv virkning, men desværre også lokke tyve til.

Hvis man skilter med, at man har videoovervågning, kan det holde banditter væk. Især hvis der også er højt hegn, pigtråd og måske endda et vagtfirma, der kører patrulje jævnligt, eller man har en person ansat til at holde vagt udenfor åbningstiderne sammen med en hund.

Men hvis man for eksempel har sat et alt for synligt overvågningsudstyr op, som kan ses fra gaden, uden der er så mange andre sikkerhedsforanstaltninger at spotte, så kan det lokke forbryderne til, da stedet kan virke som et nemt offer at bryde ind i.

Derfor skal du tage kontakt til dkkkamera.dk og høre ad, hvad du gør bedst i alle sammenhænge – privat som erhverv.

Flere Nyheder