Hvad er lederudvikling?

25 februar 2020
astrid_pedersen

Når du som leder skal være rustet til at håndtere de udfordringer, dagligdagens opgaver byder, er det smart at have de rette redskaber. Selv om du måske har mange års erfaring inden for ledelse bag dig, og selv om du har den helt rette uddannelses baggrund, bør du altid holde dig opdateret. Markedet i dag er langt mere agilt og flydende end for blot få år siden. Og som leder må man aldrig gro fast i nedbundne mønstre og rigide forestillinger om hvorledes ledelse skal foregå.

Hvorfor skal jeg gennemgå et lederudvikling forløb?

Derfor er det en god idé at satse på lederudvikling med jævne mellemrum – både for din egen og for dine medarbejderes og kollegers skyld. Hvis du sørger for at holde dig a jour med de nyeste metoder, og samtidig kender dig selv som leder, står du rigtig stærkt i forhold til at træffe beslutninger og styre virksomheden i den rigtige retning.

Som ekstra bonus lærer du gennem lederudvikling dig selv bedre at kende. Du opnår en højere bevidsthed om – og erkendelse af – dit potentiale og dine udfordringer. Du vil kunne se kravene til din professionelle rolle i et nyt og forfriskende perspektiv, og samtidig få skærpet din viden om dine vilkår og muligheder som leder eller som nøgle medarbejder. Du får kortlagt din identitet som leder og kan opnå en helt ny forståelse for dine styrker og svagheder i forhold til ledelses dimensionen. Og frem for alt vil du kunne se, hvor du kan blive bedre fremadrettet.

Få hjælp til lederudvikling hos professionelle erhvervs psykologer

Kjerulf & Partnere tilbyder blandt mange andre konsulent services hjælp til effektiv lederudvikling. Hos Kjerulf & Partnere har de dygtige psykologer mange års erfaring med – og tilsvarende stor ekspertise inden for – lederudvikling og organisationsudvikling.

Læs mere på kjerulf-partnere.dk

Flere Nyheder