Her kan du købe PTFE tape

21 november 2019
admin

Det er ikke mange der ved, hvad PTFE tape er. Når man umiddelbart læser det eller ser det for første gang, kan det lyde som en meget avanceret tape eller et kringlet materiale at anvende. Det er det faktisk ikke. PTFE tape er hyppigt brugt både privat og i mange danske virksomheder. Derfor kommer vi kort med en forklaring på, hvad PTFE tape egentlig er, hvad det kan bruges til samt, hvor du kan købe denne type af tape henne. 

Hvad er PTFE Tape?

Som navnet måske lyder til at være, så er PTFE tape en type af klister og bånd, der kan bruges til mange forskellige formål i hjemmet eller i forbindelse med et stykke arbejde. Det er dermed ikke en bestemt type af tape, som kun anvendes til én bestemt opgave. En af de fordele ved at anvende PTFE tape, er at det er i stand til at kunne håndtere en høj varme. Det betyder, at hvis du skal bruge en tape der er modstandsdygtig over for varme, er det PTFE tape du bør anvende. Det skyldes at PTFE tape er belagt med teflon. Teflon er måske noget du har stødt på i andre henseender. Det er blandt andet også det som bliver belagt på mange gryder og pander, da det også er godt imod høj varme. Det er med til at gøre, at maden ikke brænder på, når du bruger pander og gryder, der er belagt med teflon. 

Hvad kan PTFE tape bruges til?

PTFE tape kan blandt andet være godt at bruge, når du skal samle rørledninger eller andre materialer, der vil blive udsat for store temperaturforskelle. Ved almindelig tape vil der være chance for at det smelter eller klistrer sig fast til rørledningerne, men hvor PTFE tape vil være i stand til at håndtere de høje temperaturer. 

Her finder du PTFE tape til konkurrencedygtige priser

 

Flere Nyheder