Her er bobleplast et must

25 juni 2020
cecilie_mortensen

Selvom det måske ikke er din første tanke, så kan bobleplast være virkelig uundværligt, hvis pakker eller andet skal pakkes godt ind, før de sendes. Det er helt sikkert noget, som mange webshops kan nikke genkende det – især hvis de sender pakker, som der gerne skal passes ekstra meget på. For der er selvfølgelig ingen, der er interesseret i, at en pakke sendes eller modtages ødelagt – og netop her kan bobleplast hjælpe en rigtig godt på vej. 

For at gøre det helt konkret, så kan bobleplast være et must, når der sendes makeup, billeder som er indrammet, brugskunst, møbler, service og andet mere skrøbeligt i samme stil. Bobleplast kan nemlig vikles rundt om det, der skal passes på, så der kommer et beskyttende lag, hvis der skulle komme slag eller andet, når det fragtes fra a til b. 

Der er flere forskellige slags bobleplast, der kan købes. Det varierer primært i forhold hvad målene på plasten er. 

Fordele ved bobleplast

Udover at bobleplast virker som beskyttelse, så er det også meget nemmere at arbejde med end f.eks. bølgepap. I og med at bølgepap er mere stift i strukturen, så kan det også være mere svært at arbejde med. Desuden så er bobleplast også en god beskyttelse mod bl.a. fugt, støv og snavs – og det er heller ikke helt uvæsentligt, når pakker skal sendes. Det er nemlig ikke altid til at vide, hvilke forhold de sendes under, eller hvilket miljø de bliver udsat for undervejs. Det kan du heldigvis være med til at beskytte dine pakker mod med bobleplast.

Bobleplast er selvfølgelig ikke kun noget, som virksomheder kan bruge. Det kan også købes og bruges privat. Det er også en af fordelene ved bobleplast – det kan bruges på mange forskellige måder, og så er det samtidig også nemt at opbevare for dig. 

 

Flere Nyheder