Find den dygtigste bogholder i det sydvestlige Sjælland

03 marts 2021
astrid_pedersen

Har du selvstændig virksomhed med en vis omsætning? Så bør du overveje at alliere dig med en dygtig fagperson, som kan hjælpe dig med regnskaber og bogholderi. En sådan fagperson kaldes for en bogholder.

Hvornår har jeg behov for hjælp til bogføring?

Alle som er moms registrerede med egen virksomhed kan få behov for assistance i forbindelse med bogføring og regnskab. Dette gælder såvel den lille solo selvstændige med et enkeltmands firma eller ganske få ansatte som for de helt store organisationer. Med mindre du selv beskæftiger dig med regnskab, bogføring eller revision i din virksomhed vil en bogholder nemlig kunne være til stor hjælp med det praktiske i forbindelse med løbende postering og bogføring samt moms afregning, lønkørsel og meget andet.

Med en bogholder til hjælp slipper du for at ligge vågen om natten og spekulere over om momsen nu bliver betalt til tiden eller om du har fået opgivet de rette tal til skat. Din bogholder vil nemlig sørge for at du til hver en tid kan fremvise et balanceret og gennemskueligt regnskab, og at alle tal deri stemmer.

Din virksomhed behøver ikke at være særligt omfattende for at retfærdiggøre hjælp fra en bogholder. Mange freelancere og konsulenter benytter ekstern hjælp til bogføring for selv at slippe for denne tjans.

En dygtig bogholder som selv arbejder på timebasis vil ikke skulle bruge lang tid på at ordne dine regnskaber, hvilket betyder at du ikke behøver at fast ansætte en bogholder for at få den bedste hjælp til bogføring. Og så kan du trække udgiften til din bogholders honorar fra i skat, hvilket din bogholder selvfølgelig vil sørge for bliver gjort.

I Korsør finder du MK Bogføring, som er ejet og drevet af den dygtige og erfarne bogholder Mia Kühlmann Vestenkjær. Du kan kontakte Mia Kühlmann Vestenkjær via hjemmesiden https://www.mk-bogforing.dk/.

Flere Nyheder