Få en skarp parkeringløsning med parkeringskontrol

09 august 2021
astrid_pedersen

Har du problemer med uvedkommende parkering på parkeringspladserne tilknyttet din private ejendom? Så kan du overveje at få et tilbud på parkeringsservice med parkeringskontrol hos et professionelt parkeringsfirma.

Hvornår har jeg brug for parkeringskontrol?

Som administrator for private parkeringspladser har du samtidig ansvaret for at holde pladserne fri fra udefra kommende biler. Når de retmæssige indehavere af parkeringspladserne ikke kan komme til at parkere giver det anledning til gener.

Dette kan i nogle tilfælde lade sig gøre ved hjælp af afspærring og dertil hørende adgangskontrol. Men har du ikke mulighed for at opsætte hegn samt bomme og pullerter kan du kun dæmme op for uvedkommende parkering ved hjælp af parkeringskontrol. Og denne kan du med stor fordel udlicitere til et parkeringsselskab så som UnoPark.

Hvorfor skal jeg lade UnoPark forestå parkeringskontrol?

Der er mange fordele ved at vælge UnoPark som dit parkeringsselskab. Først og fremmest har UnoPark mange års erfaring med parkeringsservice. UnoPark vil altid kunne tilbyde dig den bedste parkeringsløsning baseret på et stærkt og fleksibelt aftalegrundlag.

Du vil som kunde hos UnoPark altid få en personlig service og et tilbud på parkeringsservice som er baseret på netop dine parkeringspladsers udformning og beskaffenhed. Din personlige UnoPark parkeringskonsulent vil hjælpe dig med at udarbejde den mest fordelagtige parkeringsaftale som kan sikre dig den bedst mulige service. Har du brug for parkeringskontrol og parkeringsopsyn vil disse opgaver varetages af dygtige parkeringsvagter med den rette uddannelse og træning.

UnoPark vil forestå den nødvendige skiltning og sørge for at indhente skyldige beløb i forbindelse med parkeringsbøder. Og når du er kunde hos UnoPark kan du altid få adgang til selv at administrere din parkeringsløsning via en smart app som kan installeres på din tablet eller din smartphone.

Du kan læse mere om UnoPark, og bestille et uforpligtende tilbud på en parkeringsløsning med parkeringskontrol, via hjemmesiden UnoPark.dk

Flere Nyheder