Er du træt af kunder, der ikke betaler til tiden?

04 april 2020
anne-mette_hansen

Har du oplevet kunder, der ikke betaler til tiden? Og her snakker vi ikke bare 1 eller 2 dage for sent. Men at du skal blive ved at sende rykker på rykker. Det er aldrig en sjov situation. Kunden har fået sin vare eller fået udført en service, og det skal kunden naturligvis også betale for. Men det er ikke altid nemt at få sine penge hentet ind. Effektiv inkasso-service er ofte med til at løse problemet.

Brug inkasso til at inddrive dine penge

Når din kunde modtager sin første inkassovarsel fra dig af, hjælper det måske ikke. Men når de oplever den første kontakt fra et inkassofirma, hjælper det ofte. Fra det øjeblik er sagen overgået til inkassofirmaet, og de står derfra for at inddrive dine penge. De sender flere varsler og lægger også inkassogebyrer på betalingen. Det kommer derfor til at koste kunden en hel del ekstra ikke at betale den oprindelige regning.

Collectia hjælper dig godt på vej

Collectia er et professionelt inkassofirma. De tilbyder forskellige inkasso-services og har forskellige slags pakker, som du kan vælge. 

Med One betaler du pr. sag, du opretter. Det er ideelt til dig med en mindre virksomhed, der ikke har så mange inkassosager.

Med Plus betaler du en fast månedlig pris og får ubegrænset antal sager. Det er perfekt til dig, der har brug for at sende mange sager til inkasso. 

Med selvbetjening betaler du kun en bestemt procent for hver sag og ikke noget fast beløb. Med denne pakke får du det, der er med i de andre pakker, men du står selv for at ringe op til skyldneren. 

Lige meget hvilken løsning du vælger, får du altid support fra Collectia på både mail og telefon. Så du kan få al den hjælp, du skal bruge til at inddrive dine penge.

Læs mere om inkasso hos Collectia.

Flere Nyheder