Du kan anbefale andre til et vikarbureau

04 marts 2021
Anders Lundtang Hansen

På et tidspunkt gik du og ledte efter noget fastansættelse for at kunne få tilværelsen til at løbe rundt, men der hang ikke ligefrem faste stillinger på opslagstavlene på jobcenteret, som havde relevans for dig.

Du tænkte dog, at du trods alt gerne ville have et arbejde, og mange af disse opgaver var du kvalificeret til – og en del overkvalificeret til – men hvis det var en begrænset periode, du skulle gøre det i, så gjorde det ikke så meget.

Så du ender med at finde ud af, at hvis der var en slutdato på mange af den typer arbejde, så ville du gerne gøre det for at få den erfaring og ikke mindst pengene – og måske kunne det udvide dit netværk, så du kunne finde et fast arbejde!

På den måde endte du med at engagere dig i vikarservice på Sjælland, hvor du kom godt rundt på øen og lavede meget forskelligt arbejde for mange forskellige firmaer.

Det vil du nu give videre til andre.

Send folk i retning af et vikarbureau

Du ser nemlig mange andre, der går med det samme problem, at de ikke kan finde et fast arbejde, som passer til deres kvalifikationer.

Men mange er bange for det med vikararbejde, fordi det ikke giver en fast indkomst, og det bliver måske bøvlet med skat, forskellige lønsedler og så videre.

Men en indkomst er trods alt bedre end ingen, og det ser godt ud, at man er på arbejdsmarkedet end at fede den derhjemme.

Og alle de praktiske sager med at få styr på arbejdsbetingelserne ved at arbejde med vikararbejde er hurtigt noget, som man får styr på.

Man ender faktisk med at blive glad for det, fordi man får noget mere stabilitet i tilværelsen, og man får prøvet sig endnu mere af, end hvad man havde regnet med.

Flere Nyheder