Dit kvalitetssikringssystem er samlet det samme sted

06 marts 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er mange brancher, der har brug for at lave kvalitetssikring, om det er en tømrer, murer eller lignende, og det har hidtil været ret så besværligt at skulle samle dokumentationen til kunden og andre.

Der har måske eksisteret nogle skabeloner, som man kunne bruge, men systemet har ikke altid været ensartet, og man har endt med at stå med en masse forskellige dokumenter i hænderne, som man skulle holde styr på.

For det er jo mange forskellige ting, man skal lave kvalitetssikring på, alt efter hvad man begår sig med.

Og man skal have styr på den kvalitetssikring, og man skal ikke mindst have et oveblik over de mange dokumenter, bilag og andet, som der er brug for at kunne gennemlæse og rapportere frem og tilbage, specielt hvis der skulle komme ændringer til.

Bliver der så efterspurgt et bestemt dokument, der lige skal tjekkes igennem, så kan det tage en evighed at finde frem.

kvalitetssikringssystem

Det har sådan set aldrig været nemmere med dette kvalitetssikringssystem

Men nu er løsningen her, for det er et kvalitetssikringssystem, som man kan bruge i mange forskellige erhverv, hvor man så kan tilpasse det efter, hvad der lige er vigtigst for det, som man begår sig med.

Det hele ligger digitalt, og det er let at anføre og ikke mindst finde frem igen, så man ikke skal bøvle med en passe papirer, som man ikke kan finde hoved eller hale i.

Systemet er let at sætte sig ind i, og når man først er blevet fortrolig med det, så ville man ønske, at det havde eksisteret noget tidligere, og man overgår hurtigt til at lave al kvalitetssikring via dette system.

Det er også en god idé at foreslå det for alle andre, der kunne have brug for det, for det vil virkelig lette deres arbejdsbyrde i det daglige.

Flere Nyheder