Det skal I overveje, når I skal afholde en konference

06 januar 2022
Emilie Jacobsen

editorial

Er du ved at planlægge en konference i virksomheden, ved du helt sikkert også, at der er virkelig meget at overveje at få styr på. Forhåbentlig har du allerede været rundt om alle de vigtige overvejelser, ellers kan du forhåbentlig få noget inspiration her. 

Vi er blevet inspireret til artiklen af konferencecenteret pharmakon-konferencecenter.dk. Det er et stort konferencecenter med mange faciliteter og mødelokaler i forskellige størrelser, hvor du har mulighed for at afholde konference i Hillerød. Læs mere her

Overnatning eller ej

Når du skal afholde en konference, er noget af det første, som du bør overveje, om det skal være en konference med overnatning eller ej. Hvis det er en konference, der strækker sig over flere dage, kan det give rigtig god mening, at der i hvert fald er mulighed for overnatning. I det tilfælde kan de personer, der kommer langvejs fra overnatte på stedet.

Det kan dog give mening for alle deltagerne at overnatte, da der kan opstå nogle helt andre synergier, når I taler sammen efter møderne er forbi. På konferencecenteret Pharmokon har de 136 værelser til overnatning. 

image

Gode muligheder for parkering

Når du afholder en konference, er det også altid vigtigt, at du sørger for, at der er gode muligheder for parkering. Deltagerne i konferencen har jo ikke lyst til at skulle bruge en halv time på at finde en ledig parkeringsplads. Hos Pharmakon har de 230 gratis parkeringspladser. Det vil derfor være nemt for deltagerne til konference at finde en ledig parkeringsplads, hvis I vælger at holde konferencen hos dem. 

Velgørende vinkel 

Når du afholder en konference, er det også altid en god ide, at du ser på, hvad overskuddet fra konferencestedet går til. Hos Pharmakon går overskuddet til forskningsprojekter inden for medicin. Det er derfor et nonprofit kursuscenter, der støtter et godt fomål. Det vil derfor helt klart se godt ud i forhold til jeres CSR, at I bruger det. 

Flere Nyheder