Derfor skal du pakke dine forsendelser med bobleplast!

27 august 2020
anne-mette_hansen

Bobleplast er et materiale, de fleste holder af. Der er nok ingen, der kan sige, at de aldrig har siddet og hygget sig med at “poppe” plastboblerne. Men udover at det er sjovt at lege med. Så er det også et utrolig godt materiale at bruge som emballage til dine forsendelser. Med bobleplast omkring dine produkter, varer eller andet undgår du nemlig trælse overraskelser, hvor varen er gået i stykker ved ankomst. Læs med i denne artikel, og få flere grunde til at du skal pakke med bobleplast.

5 grunde til at pakke med bobleplast

1. Nemt og fleksibelt – bobleplast er nemmere at pakke ind med end f.eks. bølgepap. Det kan rulles om hvad som helst. 

2. Forsvarligt – der er luft i de små plastbobler, der beskytter det indpakkede produkt mod bump og slag under forsendelsen.

3. Billigt – det er ikke dyrt at købe bobleplast i større mængder på rulle. Det er helt klart et billigere alternativ til at skulle erstatte ødelagte varer. 

4. Let – det vejer ikke særligt meget, idet det er plastik med luft. Du kommer derfor ikke til at betale en hel masse ekstra for at sende pakken pga. vægten.

5. Modstandsdygtigt – bobleplasten beskytter også mod fugt, snavs og støv. Det giver derfor ikke kun mening at bruge til forsendelser, men også til opbevaring af forskellige varer. 

Køb bobleplast i store mængder hos Billigemballage.dk

Hvor køber du bobleplast på ruller i store mængder? Det gør du hos Billigemballage.dk. I deres online shop finder du flere forskellige ruller med bobleplast af høj kvalitet.

Det er i forskellige størrelser på ruller med 100 meter. Så snart du handler for mere end 500 kr. ekskl. moms, får du forsendelsen gratis hos Billigemballage.dk.

Køb bobleplast hos Billigemballage.dk, og gør dine forsendelser sikre, nemme, billige og modstandsdygtige. Du finder lige den type og størrelse bobleplast, som du skal bruge. 

Flere Nyheder