Beskyt dit hus med coating

31 august 2021
Steffen Hansen

Det er ikke sikkert, at du har hørt om termen coating før. Men coating er en form for belægning man kan sprøjte ind i sin ventilationsskakt eller ventilationskanaler, hvis man har dette installeret i huset. Ved at få coated sine ventilationskanaler beskytter man sit hus mod farer, som vi vil sætte ord på i dette indlæg.

Coating er brandhæmmende

Såfremt du får lavet en coating af et firma, som har styr på det, så vil det være brandhæmmende coating, som de tilføjer. Det betyder, at det lag der bliver sprøjtet ind i kanalerne er med til at sikre dit hus, hvis der skulle gå ild i det. Kort fortalt, så går det lag ind og beskytter, så kanalerne ikke overopheder, men det forhindrer også ilden i at sprede sig via. kanalerne.

De kan altid dobbelttjekke

Når man får lavet coating, så er det rart, at man ved, at det er lavet efter forskrifterne. Derfor tilbyder de fleste virksomheder som laver coating også, at man kan få lavet en tv inspektion af kanalerne efterfølgende, for at sikre, at der ikke er steder hvor der mangler coating. På den måde kan man trygt og sikkert ligge sig til at sove om aftenen, når de har været forbi.

Det behøver ikke være dyrt

Det behøver ikke være dyrt at få coated sine ventilationskanaler, og derfor er det også en udgift man ikke bør udskyde. Udover at kunne få sit hus brandsikret for billige penge, så det er mere sikkert at sove i, så kan det potentielt også have en virkning på ens forsikring. Derfor anbefaler vi, at man kontakter sit forsikringsselskab for at høre, om der er penge at spare, hvis man får lavet coating. Hvis forsikrings selskabet går med til det, så er pengene der er brugt på opgaven hurtigt tjent hjem igen.

Flere Nyheder